18 juli 2021. Het moet niet gekker worden

2021-07-18, portret punker

Een kopje in de Volkskrant van 16 juli:

2021-07-19, Scan testen van gevaccineerden, Volkskrant 16-7

Bovenstaande oproep is afkomstig van professor Andreas Voss, hoogleraar infectiepreventie te Nijmegen en hoofdonderzoeker van de Fieldlab-evenementen. Daarbij werden alleen volledig gevaccineerde en negatief geteste bezoekers toegelaten en werd hun gedrag geobserveerd. Ook epidemoloog Alma Tostmann van die universiteit vindt het een goed idee.
De argumentatie van professor Voss is als volgt: ‘Ook gevaccineerden kunnen ziek worden en dus besmettelijk zijn voor mensen die nog geen vaccin hebben.’ Voss had er eerlijkheidshalve aan toe moeten voegen dat ‘gevaccineerden ook besmettelijk zijn voor andere gevaccineerden‘. Die kunnen immers volgens hem ziek worden….. Maar dat is een boodschap die de autoriteiten helemáál niet willen horen. De geciteerde uitspraak zal daar al niet in goede aarde vallen.

Het lijkt inmiddels de omgekeerde wereld. Keer op keer krijgen we van de boven ons gestelden te horen dat alleen massale vaccinatie een einde kan maken aan de ‘coronapandemie’. De druk om toch vooral zo’n gratis ‘veilig prikkie’ te nemen, wordt voortdurend opgevoerd, tot het absurde toe. Je zou er, terecht, achterdochtig van worden. Nu blijkt dat gevaccineerden zélf een gevaar vormen voor zowel gevaccineerden als ongevaccineerden. Dat is een goede verklaring voor de recente explosieve uitbraken van ‘besmettingen’ onder bezoekers aan evenementen.
Dit effect was overigens al voorspeld door critici van de vaccinatiecampagne. Het gaat bij de ‘coronavaccins’ immers niet om een regulier vaccin dat gevaccineerden, vaak levenslang, volledig beschermt tegen een infectieziekte, bijvoorbeeld tegen mazelen, polio of pokken. De hier gebruikte ‘coronavaccins’ vormen een experimentele gentherapie, waarbij immuniteit niet is gegarandeerd. Wel zou covid-19 bij gevaccineerde zieken een milder verloop hebben. Dat lijkt me een voortreffelijk recept voor explosieve virusuitbarstingen in zogenaamd veilige omgevingen met veel gevaccineerden op een kluitje. Daarbij komt dat ook de pcr-test niet volledig betrouwbaar is. Dus onder de negatief getesten zitten ook besmette personen.
Kortom, het hele opgetuigde test-vaccincircus is een recept voor virusoverdracht. Noch meer testen, noch meer ‘vaccinaties’ zullen daarin verandering brengen, zeker niet op plekken waar mensen massaal bijeen komen. Er slippen altijd wel een paar virusbommetjes door de mazen van het bureaucratische net. Niet dat dit zo erg is als kranten en televisie willen doen geloven, want vrijwel niemand wordt daarna ernstig ziek. Maar als land kun je wel in het strafbankje terecht komen: in drie weken van code groen naar code rood! Nederlanders niet meer welkom, vakantiegangers in het buitenland in paniek, ingetrokken maatregelen weer van stal gehaald.
De situatie in ons land is volledig ontspoord. Dankzij onze onvolprezen deskundigen en fabelachtig efficiënte overheid zijn we in een gordiaanse en kafkaëske coronaknoop terecht gekomen, waarbij gezond verstand er niet meer toe doet. Er zijn meer mensen die het niet meer helemaal kunnen vatten, zoals onderstaand plaatje laat zien.

2021-07-18, quote over corona

De ontstane situatie is trouwens ook een uitstekend recept voor gewetenloze zakenlui die handig inspelen op de ontstane chaos. Het medisch-industrieel complex ziet een gouden mogelijkheid om de al fabelachtige winsten verder op te voeren. Fabrikant Pfizer pleit voor een derde prik en een Fieldlab-onderzoeker pleit voor meer testen.    Ja, ja. 

Velen schijnen nog steeds niet te beseffen dat we aldoor verder de fuik inzwemmen die farmaceuten en aanverwante bandieten voor ons hebben opgesteld om hun eindeloos diep zakken te vullen met onze belastingcenten.
Niet ten bate, maar ten koste van onze gezondheid. Ook dat nog.

————————————————————-

ZEGT HET VOORT!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: