13 juli 2021. Corona soap aflevering xxx

P1030923 - kopieP1030924 - kopie

Gisteren keek ik naar de zoveelste aflevering van de coronasoap in het ntr-journaal van zes uur. Eerst komt ons aller Mark Rutte in beeld, die met merkbare tegenzin excuses maakt voor de ‘ongekende toename van het aantal coronabesmettingen’ sinds het loslaten van een groot aantal beperkende maatregelen op 26 juni. Ook Hugo de Jonge spreekt van een ‘ernstige inschattingsfout’. Hun ultieme waarschuwing aan het klootjesvolk: als we ons niet beter gedragen kleurt Nederland straks donkerrood op de kaart van Europa en dan kunnen we onze bruinende zonvakantie alsnog op onze nog witte buikjes schrijven.

P1030932 - kopie

P1030935 - kopie

Daarna interviewt Joris van Poppel een van de talloze ‘slachtoffers’ van deze inschattingsfout, studente Karin Driedijk. Zij was met ‘Johnson’ gevaccineerd, maar heeft toch op een festival in Breda het zo gevreesde virus opgelopen. Karin staat Joris in de tuin van het studentenhuis te woord, natuurlijk wel via haar mobieltje op een veilige afstand van een meter of tien. Anderhalve meter is in dit geval  veel te griezelig. Nu zit Karin in quarantaine thuis, hoewel de symptoompjes al verdwenen zijn. Ze ziet er bepaald niet uit als een slachtoffer, met een lach om haar mond en in haar ogen en een heldere stem. Geen loopneus te zien, geen kuchje te horen. Zo’n gezonde zieke zie je zelden of nooit! En passant merkt ze op dat veel andere festivalgangers die nu met een positieve test thuis zitten, ook met ‘Johnson’ waren gevaccineerd. Ooh?

P1030937 - kopie

Vervolgens komt een heel ander type slachtoffer van de recente coronatsunamie op de proppen, Jeroen Rosenberg, organisator van festivals. Hij lijkt de wanhoop nabij. Hij is dan ook een van de vele échte slachtoffers van de willekeur van de overheid. Festivals werden van de ene op de andere dag verboden en alle voorbereidingen zijn voor niets geweest, zoals in het voorafgaande jaar. Op de vraag wat hij vond van de excuses van Rutte, zei hij: ‘Ze weten gewoon niet wat ze mensen aandoen. Dit is absurd’.
Aan het einde van het journaal nog een kort bericht uit Israël: ondanks de hoge vaccinatiegraad in dat land, neemt het aantal coronabesmettingen daar sterk toe. Pfizer stelt daarom voor om aan mensen met een zwakke afweer een derde vaccinatie te geven. Daardoor zou de immuniteit voor corona sterk toenemen.

Ik zou de grote schare fans van het coronabeleid van Rutte en co adviseren om deze nieuwsuitzending eens terug te kijken met een kritische blik. Misschien dat er dan toch wat vragen rijzen. Het aardige is dat de antwoorden in de uitzending er op een presenteerblaadje worden bij geleverd. Hieronder mijn eigen overpeinzinkjes.
Waarvoor excuseren Rutte en De Jonge zich nu eigenlijk? Het aantal ‘besmettingen’, in feite positieve testen, is in een week tien keer zo groot geworden, maar het aantal afgenomen testen is meer dan verdubbeld door alle reislustigen en festivalgangers die met een negatieve test eindelijk weer iets mogen. Het aantal ‘besmettingen’ zegt daarom niet veel. Het percentage positieve testen geeft een wat betere indicatie voor de ‘besmettingsgraad’. Dat is veel minder hard gestegen, verdrievoudigd van 4 naar 12 procent van het aantal afgenomen testen. Maar ook dat getal is een abstract cijfert zonder relatie met de werkelijkheid. Het gaat er tenslotte om: hoeveel mensen zijn er ziek en hoe ernstig zijn hun symptomen?
Het aantal ziekenhuisopnamen in de periode van de nieuwe besmettingspiek blijkt niet te zijn gestegen en ligt nog steeds op een zeer laag niveau (zie grafiek). Al die positieve jongeren zijn leuk voor de statistiek maar geven geen problemen in de gezondheidszorg. En de ‘veel besmettelijker deltavariant’ dan? Besmettelijkheid maakt weinig uit als symptomen meestal afwezig zijn of de lichtheid hebben van een verkoudheid of zomergriepje. Ordinaire verkoudheid is erg besmettelijk, maar nooit aanleiding voor enige overheidsbemoeienis.
Volgens mij worden we met z’n allen voor de gek gehouden. We lopen aan de hand van de media nog steeds collectief in de door overheid en bigfarma opgezette fuik van kunstmatig aangewakkerde doodsangst.

2021-07-13, grafiek besmettingen, ziekenhuizen

Het failliete beleid van de overheid wordt in dit journaal prachtig geïllustreerd door de van gezondheid blakende Karin Driedijk. Ze was gevaccineerd maar werd toch besmet, net als veel andere gevaccineerde festivalgangers. Opmerkelijk, want we laten ons immers tot nu toe vaccineren om een ernstige ziekte te voorkómen en niet om die zo’n beetje toch te krijgen. Blijkbaar doen de ‘vaccins’ niet wat ze zouden moeten doen. Rampzalig voor de ‘besmettingscijfers’, want een met corona besmette gevaccineerde is overal welkom en dus een bron van besmetting voor zowel gevaccineerden als ongevaccineerden.
Een andere groep feestvierders was van tevoren op corona getest met een negatieve uitslag. Maar ja, na afloop toch positief getest en dus ‘besmet’……. Ook rampzalig voor de besmettingscijfers, want een negatief geteste coronalijder steekt ook weer anderen aan. Tal van deskundigen hadden er al voor gewaarschuwd dat het hele testcircus geld verspillende onzin is. Ze hebben gelijk gekregen. Het testbeleid is failliet. Ook vaccinaties bevrijden de samenleving niet van de opgelegde beperkingen. Integendeel.
Wie betalen de rekening voor het failliete overheidsbeleid? Gedupeerde ondernemers als Jeroen Rosenberg en positief geteste festivalgangers als Karin Driedijk. Uit het straatbeeld met die engerds, tien dagen huisarrest! Ook al mankeer je niets. Wat een aanslag op de menselijkheid en het gezonde verstand!

Herinner jij je nog wat aanvankelijk de inzet was van alle coronamaatregelen? Dat was voorkómen dat de ziekenhuizen, in het bijzonder de IC’s overbelast raken. Daarvan is nu in de verste verte geen sprake. Het beleidsdoel is sluipenderwijs veranderd in het voorkómen van alle coronabesmettingen, of ze nu tot ziekte leiden of niet. Een kind kan inzien dat dit complete onzin is. De paniek over de ‘hoge besmettingscijfers’, de excuses van Mark en Hugo; het zijn toneelstukjes om de schijn op te houden dat de pandemie nog steeds door het land raast. Het doel is kennelijk om de angst bij de bevolking er goed in te houden en massale vaccinatie te stimuleren.
Het streven van de overheid is officieel om groepsimmuniteit tegen corona op te bouwen, zodat het coronavirus geen kans meer krijgt om grootschalig uit te breken. Daarom zouden Rutte en De Jonge het grote aantal positieve testen zonder ernstig ziektebeeld kunnen en moeten duiden als een positieve ontwikkeling. Met corona besmette mensen produceren immers zelf antistoffen tegen corona, waardoor ze bijdragen aan de zo gewenste groepsimmuniteit. De regering vindt dat echter maar niks, het gratis verkrijgen van immuniteit langs natuurlijke weg. Er moet wel een spuit aan te pas komen. Waarom? Een heilig geloof in de superioriteit van de moderne wetenschap boven de natuur? Een knieval voor bigfarma? Complete incompetentie? Een poging om een sprookje in stand te houden uit vrees voor hun hachje als ze door de mand vallen? Van dit alles een beetje?

Tot slot het angstaanjagende bericht uit Israël. Ons is altijd voorgehouden dat tweemaal Pfizer afdoende bescherming biedt aan vrijwel iedereen (95% van de gevaccineerden) en dat massale vaccinatie de uitweg uit de coronacrisis biedt. Niet dus. Nu wordt door de fabrikant een derde prik aanbevolen als twee niet afdoende helpen. Critici van de vaccinatiepandemie zagen in de ‘coronacrisis’ al direct een poging van Bigfarma om een permanent verdienmodel te scheppen. Wat is er profijtelijker voor dit Rupsje Nooitgenoeg dan voortdurend een nieuwe markt voor hun ondeugdelijke ‘vaccins’  te creëren, gebruik makend van de wereldwijde corona angst?
De critici hebben helaas gelijk gekregen.
De Israëlische aanpak zal ongetwijfeld ook bij ons worden gepropageerd als het aantal ‘besmettingen’ hoog blijft. Zelfs als niemand er meer ziek van wordt. De cirkel van de waanzin is dan rond.

Op 13 juli volgde in het journaal een nog verontrustender bericht. In Frankrijk heeft president Macron onlangs alle zorgmedewerkers verplicht om zich te laten ‘vaccineren’ op straffe van verlies van hun baan. Bovendien kom je openbare gebouwen alleen nog maar in met een coronapaspoort of negatieve test.
Wat een weerzinwekkende vorm van Apartheid en chantage. Een schending van het meest basale mensenrecht: zelfbeschikking over je eigen lichaam. Zie de trieste commentaren van de slachtoffers hieronder. Wie had dit ooit voor mogelijk gehouden in het land dat ‘liberté, egalité en fraternité’ als motto heeft?

2021-07-13, gezondheidswerker in Frankrijk-1

2021-07-13, gezondheidswerker in Frankrijk-2

2021-07-13, gezondheidswerker in Frankrijk-3

Ik maak me geen illusies. Dit is ook ons voorland. De medische dictatuur van bigfarma, in hechte samenwerking met machtsbeluste politici, klopt bij ons nu al op de deur. De coronasoap gaat soepel over in een horrorscenario. De hel op Aarde is veel dichterbij dan menigeen denkt.

Hoog tijd om wakker te worden, zo lang dat nog kan.

ZEG HET VOORT!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: