27 augustus 2021. Het vaccinatiebeleid is een fiasco

2021-08-27, Scan Volkskrant, afweer na infectie beter dan na vaccinatie - kop

Tevens als ingezonden brief aan de Volkskrant.

In de Volkskrant van 27 augustus staan twee berichten die het fiasco van de massavaccinatie tegen corona aantonen. Een stuk van Maarten Keulemans behandelt Israëlisch onderzoek waaruit blijkt dat het afweersysteem na een infectie van corona veel sterker is dan na inentingen met Pfizer. Keulemans bepleit toch een eenmalige vaccinatie van mensen die een corona infectie hebben doorgemaakt, maar dat is een doorzichtige wanhoopsdaad. De natuurlijke afweer na een corona infectie is een ijzersterk argument om het vaccineren van jonge, gezonde mensen onmiddellijk te staken. De kans dat ze ernstig ziek worden van het virus is immers zeer klein, het doormaken van een infectie draagt sterker en langer bij aan de nagestreefde groepsimmuniteit dan vaccinatie en er is geen kans op de vele nare bijwerkingen van vaccins, zoals ontstekingen van hart en hartzakje. Vaccinatie van gezonde mensen is vanaf nu een poging tot het toebrengen van lichamelijk letsel.
Het tweede bericht betreft een column door Elma Drayer, waarin ze hartstochtelijk haar empathie betuigt met 700.000 landgenoten op wie coronavaccins om medische redenen (gepaard met een ernstig verzwakt immuunsysteem) geen effect hebben en die daardoor beperkt worden in hun bewegingsvrijheid. Even hartstochtelijk stelt zij de ongevaccineerden aansprakelijk voor deze misstand. Maar wacht even. Wat was ook alweer het primaire doel van de vaccinatiecampagne? Dat was het beschermen van kwetsbare personen met een verzwakt afweersysteem, zoals mensen met onderliggend lijden en ouderen. Als de vaccins deze mensen niet beschermen is dat het echte probleem. Vreemd om het falen van vaccins niet te wijten aan de instanties die ze toelaten, maar aan ongevaccineerden. Helemaal merkwaardig nu in allerlei studies is aangetoond dat gevaccineerden soms net zo besmettelijk zijn, zoals Keulemans in de krant van 20 augustus meldde. In een recente studie door de Oxford University Clinical Research Group (prepublicatie in de Lancet) wordt zelfs geconstateerd dat volledig gevaccineerden een 251 keer hogere lading van de deltavariant van Covid-19 in zich dragen dan ongevaccineerden, en dat ze zowel elkaar als anderen besmetten. Ter herinnering: op 1 april had het Algemeen Dagblad een artikel met de kop: ‘Het bewijs is er nu: na vaccinatie kun je het coronavirus niet meer overdragen’. Een wrange aprilgrap, inderdaad.
Dan is er de kwaadaardige mythe dat ongevaccineerden het ontstaan van nieuwe, gevaarlijke varianten bewerkstelligen, onlangs weer eens verkondigt door president Biden in de USA en op het ntr journaal. Dat is in tegenspraak met het algemeen aanvaarde principe dat een ziekteverwekker juist gaat muteren als er druk wordt uitgeoefend door vaccins, antibiotica of medicijnen.  Dit wordt bijvoorbeeld uitgelegd door Dr. B. Bridle in een interview op Foxnews. Het zijn dus massale vaccinaties die het ontstaan van varianten in de hand werken, o.a. van de deltavariant die de corona vaccins ten dele weet te omzeilen. Vele varianten zullen volgen.
Een ander verontrustend bericht heeft de Volkskrant nog niet gehaald. Een internationale groep onderzoekers, waaronder medewerkers van de Erasmusuniversiteit en de Radbouduniversiteit, heeft vastgesteld dat het Pfizer vaccin het afweersysteem fundamenteel  verandert. Gevolgen zijn dat het minder goed reageert op andere virussen dan corona, de afweer tegen bacteriële infecties afneemt en de kans op een ernstige autoimmuunreactie (Antibody Dependent Enhancement, ADE) toeneemt (digitale prepublicatie in medRXiv van 3 mei 2021). Een van de symptomen van ADE is het optreden van trombose in alle delen van het lichaam bij gevaccineerden, soms met dodelijke gevolgen. Volgens sommige experts, o.a. professor  Sucharit Bhakdi, zijn bij 35-62% van de gevaccineerden bloedklontjes in de bloedbaan aanwezig, hetgeen kan leiden tot trombose.
Geen van deze inzichten is nieuw. Ze werden al lang voorzien door tal van deskundigen, in Nederland onder meer door Prof. Dr. Schetters, Prof. Dr.  Pierre Capel, Dr. Pieter Borger en Dr. Carla Peters. En door tal van zogenaamde viruswappies onder aanvoering van ‘dansleraar’ Willem Engel. Ze werden weggehoond door de meute van vaccinfanaten, met als een van hun aanvoerders cultureel anthropoloog Maarten Keulemans, zelfverklaard coronadeskundige in de Volkskrant.
De critici krijgen nu op alle punten gelijk. Het is te hopen dat hun meest verontrustende voorspelling niet uitkomt: bij een nieuwe luchtweginfectie de komende herfst zullen tienduizenden gevaccineerde medemensen sterven als gevolg van het op hol slaan van hun afweersysteem.
God sta ons bij.

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: