24 juni 2021. Vaccinatie als vrijbrief voor Ibiza

2021-06-24, Scan Dagblad Noorden, angst vaccins

Bij toeval zag ik vandaag bovenstaand citaat op de voorpagina van het Dagblad van het Noorden, prominent naast de dagbladtitel. Bij toeval, want ik ben niet op het Dagblad van het Noorden geabonneerd. De bezorger van de Volkskrant duwt wel eens het verkeerde blad in de brievenbus. Zoals vandaag.
Het citaat is verrassend. Ons wordt voortdurend voorgehouden dat covid-19 een ernstige, besmettelijke ziekte is, vooral voor mensen met een verminderde afweer. Je zou daarom verwachten dat in de krant zou staan: ‘Ik geloof dat je het coronavirus gewoon goed aankan als je gezond bent’. Een heel terechte gedachte. Maar Stella en Janina menen dat ze het ‘vaccin’ goed aankunnen als ze gezond zijn.
Wacht eens even. Het ‘vaccin’ aankunnen? Dat was toch volkomen veilig? Massale vaccinatie was toch onze redding uit deze pandemie? Het lijkt de wereld op zijn kop: niet bang zijn voor covid-19, maar wel voor het ‘vaccin’ ertegen.
Toch hebben Stella en Janina, twee jonge vrouwen die naar Ibiza willen, het gelijk aan hun zijde. De cijfers van LAREB wijzen uit dat in hun leeftijdsgroep de kans op ernstige bijwerkingen van de ‘vaccins’ groter is dan op ernstige gevolgen van een coronabesmetting. En dat zijn alleen nog maar de korte-termijneffecten. Mogelijke bijwerkingen van deze nieuwe gentherapie op langere termijn zijn onbekend.
Tegelijk geloven Stella en Janina helaas ‘dat ze het vaccin aankunnen als ze goed gezond zijn’. Misschien tegen beter in, maar ze willen zo graag op vakantie. Het vertrouwen in eigen lichaam is in dit geval helaas misplaatst. Het is juist opvallend dat de meest verbreide ernstige bijwerkingen van vaccins, bloedstolsels op allerlei plaatsen in het lichaam, vooral optreden bij volkomen gezonde jonge mensen.
Zo trappen deze twee jonge vrouwen, samen met tal van andere jongeren, in een door de overheid opgezette vaccinatieval: reizen naar het buitenland mag deze zomer. Maar dan moet je wel eerst braaf ‘je prikjes’ ontvangen die op je coronapaspoort worden geregistreerd.

Als je jong en gezond bent: tuin er niet in.

2021-06-24, badgasten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: