31 mei 2021. Schandalig: vaccinatiedruk wegens ‘voorbeeldfunctie’.

2021-05-31, voetbal-doel

Op de voorpagina van de Volkskrant weer eens zo’n listig kopje namens de coronavaccinatielobby: ‘Mag een Oranje-international, omdat hij een voorbeeldfunctie heeft, het vaccin niet weigeren?‘ Met het stellen van de vraag is het kwaad al geschied. Dat op zich is namelijk schandalig.
De Volkskrant, en ook de rest van de wereld, heeft niets te maken met de keuze voor of tegen ‘vaccinatie’ van welk mens dan ook. Dat is een aantasting van de persoonlijke levenssfeer. Iedereen is vrij om die afweging zelf te maken en de beslissing voor zichzelf te houden. Dat staat zo geformuleerd in de ‘rechten bij een medische behandeling’ op de website van de overheid. De gescande tekst wordt hieronder weergegeven. Met name punt 3 en punt 9 van deze rechten zijn in dit geval van belang.
Mocht iemand eraan twijfelen of een vaccinatie een medische behandeling is: het Rijk zelf noemt het Rijksvaccinatieprogramma een medische behandeling. Bovendien worden in de Staatscourant nr. 54619 van 28 oktober 2020 de zogenaamde vaccins tegen covid-19 aangeduid als ‘gentherapie’. Als dat geen behandeling is….

2021-05-31, Scan rechten en plichten bij medische behandeling

Vervolgens pakt de Volkskrant op pagina 4 breed uit met een artikel van een halve pagina over vaccinweigeraars in het topvoetbal. Twee leden van de Oranjeselectie voor het Europese kampioenschap worden zelfs met naam en toenaam genoemd. Nogmaals: een ongehoorde schending van de privacy om persoonlijke medische gegevens zomaar openbaar te maken. Uiteraard doet ook cultureel-anthropoloog en zelfbenoemd coronadeskundige Maarten Keulemans een duit in het zakje: ‘Het is niet zozeer omdat ze het virus zouden verspreiden, maar omdat wetenschappelijk is aangetoond dat juist dit soort rolmodellen veel invloed hebben op jongeren. Jongeren hebben toch al de laagste vaccinatiebereidheid.’
Waar bemoeit die Keulemans zich mee? Zie de rechten bij medische behandeling. Die gelden ook voor zogenaamde rolmodellen. Bovendien is ‘wetenschappelijk aangetoond’ dat jongeren een buitengewoon kleine kans hebben op ernstige gevolgen van coronabesmettingen doordat het immuunsysteem bij deze groep in het algemeen prima werkt. Na een besmetting hebben jongeren langs natuurlijke weg ook antistoffen tegen corona in hun lichaam gekregen en is vaccinatie overbodig. Die natuurlijke gang van zaken leidt ook tot groepsimmuniteit. Dat moet zelfs Keulemans kunnen begrijpen. Daarnaast is de kans op vervelende of zelfs gevaarlijke bijwerkingen na ‘vaccinatie’ bij jongeren reëel.
Gezien de verontrustende berichten van wereldberoemde medici over de ingrijpende effecten van de ‘vaccins’ op ons lichaam en mogelijke desastreuze gevolgen op langere termijn, zou de correcte boodschap in de Volkskrant wel eens tegengesteld kunnen zijn aan de kop op de voorpagina:  ‘Mag een Oranje-international, omdat hij een voorbeeldfunctie heeft, het vaccin wel nemen?‘
Als ik jong was, zou ik wel gek zijn om me te laten inenten met een experimentele gentherapie. Laat je onder geen beding moreel chanteren door je omgeving, of dat nu vrienden, ouders, Ruttes of Keulemansjes zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: