18 mei 2021. Corona uitbraak op de Seychellen

2021-05-18, Seychellen

De Seychellen vormen een archipel van 115 eilandjes met koraalriffen, witte bountystranden en grillige granietrotsen in de Indische Oceaan. Velen hebben nog nooit van gehoord van dit eilandenrijk of ze verbinden de naam alleen met een exotische vakantiebestemming, heel ver weg. Volgens de inheemse bevolking lag hier ooit de Hof van Eden en de schitterende natuur op de foto’s van deze eilanden doet inderdaad paradijselijk aan.
Deze week werden de Seychellen ineens op een minder paradijselijke manier wereldnieuws, vanwege een onverwachte uitbraak van covid-19, waardoor het land weer in lockdown ging. Hierover werd bericht in de Volkskrant van 14 en 18 mei. Ook kranten als de New York Times en nieuwszenders als Al Jazeera en CNBC besteedden veel aandacht aan de ontwikkelingen aldaar.
Het bijzondere van de Seychellen is dat dit land momenteel het grootste aandeel gevaccineerden telt van alle landen ter wereld. Het is wat dat betreft een voorbeeldnatie. Volgens het Ministerie van Gezondheid aldaar is recent 60% van de bevolking volledig gevaccineerd en maar liefst 86% van de beoogde doelgroep. Inenting van kinderen is daar niet voorzien. Met deze vaccinatiegraad zou volgens deskundigen de alom nagestreefde groepsimmuniteit zijn bereikt en het virus moeten uitdoven.

2021-05-13, vaccinatie Seychellen..

2021-05-13, corona Seychellen

Het tegendeel gebeurde echter: Het aantal positief getesten per week nam na de vaccinatiecampagne explosief toe tot 2700 per 100.000 inwoners, elf keer zoveel als in Nederland. En, wat meer is, 37% van deze positieve gevallen was volledig gevaccineerd. Raadselachtig en alarmerend nieuws voor alle mensen die zich zorgen maken over de wereldwijde pogingen om door middel van ‘experimentele vaccins’ de wereld van het coronavirus te bevrijden. Slecht nieuws ook voor de vaccinatici van de WHO en overheden zoals de Nederlandse, die alle heil verwachten van massale ‘vaccinatie’. Het is duidelijk dat voor de laatste groeperingen deze gegevens snel moeten worden verklaard of verdonkeremaand om het draagvlak voor vaccinatie wereldwijd te behouden.
Wat meer details over de situatie op de Seychellen. Volgens de autoriteiten heeft van het gevaccineerde deel (60%) van de bevolking 57% het Chinese vaccin Sinopharm ontvangen en 43% een Indiaas fabricaat van AstraZenica. Volgens de WHO bieden deze vaccins respectievelijk 79% en 76% bescherming tegen een infectie van het coronavirus. Dus pakweg 23% van de volledig gevaccineerde bewoners zou toch vatbaar zijn voor covid-19. Het feit dat 37% van de geregistreerde besmettingen betrekking heeft op deze groep betekent dat de effectiviteit van de genoemde ‘vaccins’ in de praktijk veel kleiner is dan door de fabrikanten is opgegeven. Het betekent zelfs dat de zo gewenste ‘groepsimmuniteit’ (70-90% van de bevolking immuun) met deze ‘vaccins’ nooit kan worden bereikt en dat het virus blijft rondzingen in de gemeenschap. Het is de vraag of de perspectieven voor Nederland, waar andere vaccins worden gebruikt, zoveel beter is. Volgens de website van het RIVM bieden deze merken 60-90% bescherming, dus niet veel beter dan in de Seychellen. Er staat ons van de herfst vast nog een verrassing te wachten……..
De woordvoerster van de WHO, Dr. Kate O ‘Brien, directeur Immunisatie, Vaccinatie en Biologische ingrepen, verklaarde  geruststellend dat de data eerst uitvoerig moesten worden bestudeerd omdat de situatie in de Seychellen ‘more complicated is than the top-line messages’. Gesuggereerd werd dat de uitbraak zou kunnen liggen aan te vroege opheffing van de lockdown, aan lichtvaardig gedrag van de bewoners of toeristen, aan besmettingen van onvolledig gevaccineerden en aan nieuwe varianten. Besmettingen van gevaccineerden zouden alleen lichte symptomen veroorzaken en dus niet verontrustend zijn. De uitbraak kan volgens deze autoriteit dus aan van alles liggen, maar niet aan mogelijke gebreken in de kwaliteit en werkzaamheid van de gebruikte vaccins. Ook in geen van de hierboven genoemde nieuwsbronnen werd de vaccinatiecampagne zelf als mogelijke oorzaak van de uitbraak genoemd, terwijl dat gezien het verloop van de gebeurtenissen toch een voor de hand liggende verklaring zou zijn die tenminste het overwegen waard zou zijn.
Het is opvallend dat ook in India het aantal coronagevallen enorm gestegen is na de start van de vaccinatiecampagne met in India vervaardigde vaccins. Is dat toeval? Of bevorderen sommige vaccins direct of indirect juist de verspreiding van covid-19 in plaats van de ziekte tegen te gaan? Het is de vraag die logischerwijs door gezondheidsautoriteiten op de eerste plaats gesteld zou moeten worden. Dat gebeurt niet, want de vaccinatiemythe moet, koste wat kost, in stand worden gehouden.
Bigfarma heeft kennelijk wereldwijd een onaantastbare, goddelijke status verkregen en haar producten zijn bij voorbaat boven alle twijfel verheven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: