19 april 2021. De Indiase acteur Vivek sterft kort na vaccinatie

2021-04-19, foto van Vivek tijdens vaccinatie

Ik heb het niet in de Nederlandse media voorbij zien komen, maar in India was het groot nieuws: de aldaar beroemde filmacteur Vivek is op 17 april j.l. overleden. Hij was zelfs zo beroemd dat hij een staatsbegrafenis kreeg, inclusief saluutschoten. Kom daar maar eens om als filmster in ons kikkerlandje.
Schokkend is dat Vivek overleed twee dagen na zijn publieke vaccinatie tegen corona die op de televisie rechtstreeks werd uitgezonden. Daarbij verklaarde hij: ‘I want to put an end to all the rumours. I want to show people that there is no danger in getting vaccinated. On the contrary, it will protect us…’. Behalve auteur was Vivek ook gezondheidsambassadeur van India. Een dag na de prik met Covaxin, een in India ontwikkeld vaccin, overleed hij aan acuut hartfalen als gevolg van een bloedstolsel dat een hartslagader geheel blokkeerde. De ironie van het noodlot.
Het ziekenhuis waar hij stierf, haastte zich om te verklaren dat het hartfalen een op zichzelf staand fenomeen was en dat er geen enkel verband mocht worden gelegd met de voorafgaande vaccinatie. Een logisch standpunt, want er staat veel op het spel: de toediener en/of fabrikant van het vaccin zou gerechtelijk kunnen worden vervolgd wegens dood door schuld; de nationale trots, het in India ontwikkelde Covaxin zou in diskrediet worden gebracht; er zouden grote financiële  consequenties zijn, en bovenal: veel Indiërs zouden het vertrouwen in de vaccinatiecampagne kunnen verliezen.
Nu is juist de acute vorming van bloedstolsels een van de ernstigste, door de autoriteiten erkende bijwerkingen van corona vaccins. Om die reden is het toedienen van de vaccins van AstraZenica en Janssen in veel Europese landen, waaronder Nederland, beperkt tot bepaalde groepen mensen en in andere landen helemaal gestaakt. In Groot-Brittannië zijn per 4 maart 2021 als bijwerkingen van het Pfizer vaccin 1.032 hartaandoeningen, 2.033 bloedaandoeningen en 992 bloedvataandoeningen geregistreerd. Volgens de media was Vivek 59 jaar oud, gezond en had hij niet eerder last van trombose. Het ligt dus voor de hand dat er wel degelijk een verband tussen vaccinatie en de dood van deze man bestaat. Dat valt alleen nooit met zekerheid te bewijzen en van die ontsnappingsclausule maken vaccinatici in binnen- en buitenland maar al te graag gebruik om het geloof in de vaccins in stand te houden.
Vivek was een sociaal betrokken idealist die met de beste bedoelingen zijn lichaam ter beschikking stelde voor een openbaar medisch experiment. Hij was tevens een pechvogel.
Zorg dat jij het niet wordt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: