2 april 2021. Wil je een lekker griepje? Neem een prikje AstraZenica!

2021-04-02, Scan Volkskrant, bijwerkingen AstraZenica-1 - kop

In de Volkskrant van vandaag een opmerkelijk bericht over bijwerkingen van het AstraZenica ‘vaccin’. De kop boven het artikel is hierboven weergegeven en spreekt boekdelen. Onderzoek naar bijwerkingen bij medewerkers in de gezondheidszorg toonde aan dat tweederde van hen na vaccinatie met AstraZenica griepachtige symptomen kreeg, zoals hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn, ernstige moeheid en koorts tot boven de 39 graden. Door de hevigheid van de symptomen konden velen van hen één of meer dagen niet werken.
Het onderzoek betrof hoofdzakelijk vrouwen tot 65 jaar, behorende tot een groep van de bevolking die gewoonlijk geen ernstige symptomen krijgt na een coronabesmetting. Een klein deel van hen ontwikkelt ‘milde’ griepachtige klachten. Inenting met AstraZenica is dus voor deze mensen erger dan de kwaal. Niet figuurlijk, maar letterlijk. Dat is ongehoord: een goedgekeurd vaccin dat de symptomen opwekt die het zou moeten bestrijden. En dan hebben we alleen nog maar de beschikking over kennis van bijwerkingen op korte termijn. Wie weet welke kwalijke ‘neveneffecten’ er over een paar jaar worden ontdekt…… Het is raadselachtig en verdacht dat een dergelijk ziekmakend middel door de gezondheidsautoriteiten niet onmiddellijk uit de handel wordt genomen.
Het enorme aantal bijwerkingen van ‘coronavaccins’, ook van andere fabrikanten, blijkt ook uit de meldingen van bijwerkingen bij het Bijwerkingencentrum Lareb. In het staatje hieronder worden deze bijwerkingen vergeleken met de bijwerkingen van een griepvaccin. Het beeld is buitengewoon verontrustend. De gemelde bijwerkingen vormen bovendien slechts het topje van de ijsberg, want lang niet alle bijwerkingen worden als zodanig herkend of bij het Lareb gemeld. In mijn eigen omgeving bijvoorbeeld is onlangs een gezonde man tien dagen na vaccinatie opeens overleden aan een hersentrombose. Dit sterfgeval werd door de betrokken medici als een geval apart beschouwd en niet als mogelijk gevolg van vaccinatie. Het is dus niet bij Lareb opgegeven.
Mijn conclusie: bezint eer je begint!

2021-06-16, Bijwerkingen griep en corona - kopie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: