3 juli 2020, anderhalvemeterseks

2020-07-03, parende kikkers

Aan brieven@Volkskrant.nl

Over coronawaanzin gesproken. Een kop in de Volkskrant van donderdag luidt: ‘Rutte’s ‘1,5 meter’ nu echt de doctrine’. Elders: ‘Rutte en De Jonge benadrukten bovenal dat de anderhalve meter afstand een cruciaal onderdeel blijft van de strijd tegen het virus.’ Maar tegelijk wordt aangekondigd dat sekswerkers weer aan de arbeid mogen.
Zie je het voor je: anderhalvemeterseks? Misschien moet Rutte eens in een rosse buurt wat ervaring gaan opdoen. Of heeft hij stiekem een hééééél grote……..? Wellicht kan de redactie van deze krant ook nog iets opsteken van zo’n bezoekje.

Met vriendelijke groeten,

Eef Arnolds

2020-07-03, rood lampje

—————————————————————————-

Reactie van de Volkskrant: Geen

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: