26 mei 2020. Covid in een slachthuis: ramp of zegen?

I2020-05-26, koeien

Ingezonden brief aan opinie@Volkskrant.nl

In de Volkskrant van maandag stond een klein bericht dat 147 medewerkers van een slachthuis in Groenlo volgens pcr-testen besmet zijn met het coronavirus, maar geen gezondheidsklachten hadden. Goed coronanieuws, dacht ik. Het laat  wederom zien dat het virus voor verreweg de meeste mensen tamelijk onschuldig is. Al deze besmettingen dragen bovendien bij aan het bereiken van de door de overheid zo gewenste groepsimmuniteit. Bijna iedereen komt immers volgens deskundigen toch vroeg of laat in aanraking met het virus.
In de krant van dinsdag echter twee alarmerende pagina’s over hetzelfde nieuws. Alle werknemers in quarantaine, het bedrijf gesloten en de GGD in paniek. Wanneer komt er een einde aan deze heksenjacht?

Eef Arnolds (71 jaar), Beilen

—————————————————————————-

 Reactie van de Volkskrant: Geen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: